Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\Benny\Documents\Ctrlaltcountry\CtrlAltCountry\pagina5_bestanden\image001.jpgBeschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\Benny\Documents\Ctrlaltcountry\CtrlAltCountry\pagina5_bestanden\image001.jpgBeschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\Benny\Documents\Ctrlaltcountry\CtrlAltCountry\pagina5_bestanden\image001.jpgBeschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\Benny\Documents\Ctrlaltcountry\CtrlAltCountry\pagina5_bestanden\image001.jpgBeschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\Benny\Documents\Ctrlaltcountry\CtrlAltCountry\pagina5_bestanden\image001.jpg

 

NIEUWS

     

That’s all, folks… Na meer dan anderhalf decennium sluiten de deuren van CTRL. ALT. COUNTRY definitief. We houden eraan je nog één keer te bedanken voor jaren van trouwe bezoekjes aan de site. Merci!

 

Op 15 februari verschijnt “American Love Song”, de langverwachte nieuwe langspeler van RYAN BINGHAM.

 

“Elsewhere Bound” is de vooruitgeschoven single en titeltrack van het veelkleurige vijfde studioalbum van TINY LEGS TIM. Op die op 1 februari te verschijnen nieuwe plaat van ‘m ruilt TLT de akoestische bare-to-the-bone-intimiteit van voorganger “Melodium Rag” in voor een wat vlezigere productie met een uitgebreide bezetting. De clip van “Elsewhere Bound” is gedraaid in Bar Venetië in Borgerhout en baadt in een sfeer van gezellige groezeligheid. Cinéma Belge met een surrealistisch kantje en een absurde knipoog naar de broers Coen. Bekijk ‘m hier.

 

Aangekondigd voor 15 februari: “What It Is”, het nieuwe album van de onvolprezen HAYES CARLL. Een eerste single ervan verscheen met “None’Ya” nu al.

 

Eentje om nu al naar uit te kijken! Op 1 februari verschijnt “Riverside Hotel”, het nieuwe album van vaderlandse Americana-tandem ERIKSSON DELCROIX. Een behoorlijk verrassende nieuwe single is er met het aanstekelijke “Louisiana Hot” ondertussen al.

 

Voor haar nieuwe single ging de Canadese LINDI ORTEGA voor een hemeltergend mooie herinterpretatie van de Leonard Cohen classic “Suzanne”. Beluister het nummer hier!

 

Home